Liefde in bedrijf

affectiviteit & effectiviteit in organisaties

Jaap van Barneveld

  Graag word ik ingehuurd voor:

  • Leiderschap of Meesterschap, of om met Nietzsche te spreken: de wil tot macht!
  • de zes aspecten van mijn boek Liefde in bedrijf (aandacht-spontaniteit-creativiteit-eerlijkheid-nieuwheid-transformatie), over hoe deze aspecten in te voeren in organisaties, hoe deze wakker te maken in de top.
  • Levensmiddelen  en de oorzaak van veranderingen vanuit maatschappelijke ontwikkelingen. Interessant voor iedereen die in de voedingssector werkt. Over Maslow in de praktijk van alledag (een overblijfsel van mijn periode bij Ahold)
  • Verkoop & marketing in B2B situaties. Interessant voor bedrijven die B2B (moeten) doen, maar ook geschikt voor klantendagen in deze sector. Een echte opfrisser en ook een beetje een voorloper op mijn nieuwe boek – Sales Emotion, affectiviteit &     effectiviteit tussen organisaties

  Mijn lezingen zijn multimediaal, interactief.

  Mijn lezingen duren 1 a 2 uur, afhankelijk van uw programma. En niemand valt erbij in slaap. Mijn lezingen zijn een feest voor de toehoorders, een openbaring voor de geest, een genot voor de lachspieren, en ze sudderen nog lang na.

  In het voorgesprek hoor ik graag van u waar uw belangstelling naar uit gaat, waar mogelijke haken-en-ogen liggen, zodat ik zoveel mogelijk kan inspelen (soms letterlijk) op uw eigen situatie.

   

  Hoe kunt u mij bereiken voor een lezing?

  Stuur mij een email  (info@jaapvanbarneveld.nl)  Ik neem contact met u op voor het maken van afspraak voor een eerste gesprek over inhoud en zakelijke aspecten. Of u belt mij op 06 21 841 555